Logo oficial Smile Factory - light v

Abonare newsletter Smile Factory

Smile Factory

Clinici germane de ortodonție, chirurgie și estetică dentară

Smile Factory este mai mult decât o clinică dentară. Este o familie a zâmbetelor. Smile Factory este de fapt o fabrică de zâmbete, așa cum ne place nouă să o numim.

Povestea Smile Factory a început în urmă cu 12 ani, când Doctorul Friedrich Ovidiu Widu a adus în România metodele invizibile, revoluționare de aliniere a dinților, atât prin tehnica gutierelor transparente (aparatul dentar Invisalign), cât și prin tehnica linguală (sistemele Incognito și Win),  O poveste ce continuă și azi datorită iscusinței medicilor noștri, dar și a tehnologiei germane pe care am reușit s-o implementăm și să o impunem pe piața românească.

În prezent, Smile Factory este singura clinică specializată în tratamente ortodontice invizibile – Invisalign. Directorul său medical și coordonatorul echipei de specialiști, Dr. Friedrich Widu, deține cel mai înalt statut în ierarhia tratamentelor Invisalign la noi în țară. Statutul Gold.

Smile Factory, cu cele două clinici din București și Timișoara, face parte din lanțul Smile For You, alături de alte 5 clinici specializate în ortodonție invizibilă din Germania. Colaborarea permanentă cu medicii de acolo permite un transfer facil si imediat de tehnologie, astfel încât dumneavoastră să beneficiați imediat de cele mai noi și performante tratamente.

  • team image
  • team image
  • team image
  • team image
  • team image
  • team image
  • team image
  • team image
  • team image

Serviciile noastre

La Smile Factory, oferim servicii profesionale de stomatologie, implantologie, ortodonție și estetică dentară.

Image module

Profilaxie

Image module

Albire dentară

Image module

Ortodonție

Image module

Protetică și estetică dentară

Image module

Endodonție

Image module

Chirurgie

Image module

Parodontologie

Image module

Pedodonție

Image module

Invisalign

Misiunea noastră

La Smile Factory, nu suntem doar medici, suntem arhitecții zâmbetului tău.

Din momentul în care te ai decis să ne treci pragul, problema ta devine problema noastră. Misiunea medicilor noștri ești tu. Tu și zâmbetul tău. Venim în întampinarea ta cu un plan de tratament individualizat, adaptat cerințelor și nevoilor tale. Pentru că, nu-i așa, niciun zâmbet nu seamănă cu altul.

În fiecare lună, ne trec pragul sute de pacienți, atât din România, cât și din afară. Mulți, de-a lungul anilor, ne-au devenit prieteni. Revin cu zâmbetul pe buze la Smile Factory ori de câte ori au ocazia. Cei mari, dar mai ales cei mici. Și asta pentru că la Smile Factory acordăm o atenție deosebită copiilor. Specialiștii noștri au un talent aparte atunci când vine vorba de ei.

Daca ajutoarele Zânei Maseluță n-ar exista doar în povești, cu siguranță și-ar dori cel puțin un part-time job la noi.  Investim timp și efort nu doar în sănătatea orală a copiilor, ci și în educația lor. Le expicăm cu grijă și , de ce nu, prin joc, totul despre ce înseamnă un dinte sănătos. Și nu doar atât. Smile Factory e povestea ideală pentru copilul tău. Spațiile special amenajate și dedicate acestora îi fac să uite că se află într-o clinică.

0
Pacienți mulțumiți
0
Aparate ortodontice Invisalign montate
0
Copii tratați cu succes
0
Sedii deschise

Specialiștii noștri

La Smile Factory, oferim servicii profesionale de stomatologie, implantologie, ortodonție și estetică dentară

team image
Dr. Dr. Friedrich Widu
Director medical Smile Factory - Statut Platinum pentru tratamente Invisalign in România
team image
Dr. Alin Dincă
Medic dentist
team image
Dr. Alin Drăgan
Medic dentist, Specialist Parodontologie
team image
Dr. Teodora Szomorú
Medic stomatolog, Specialist Ortodonție și Invisalign
team image
Dr. Andrei Oltean
Medic dentist
team image
Dr. Florin Deaconu
Medic stomatolog, Specialist Endodonție

Te așteptăm în Fabrica noastră de Zâmbete

Te așteptăm într-un ambient cald și plăcut, atipic pentru o clinică stomatologică, unde vom decide împreună care este zâmbetul ce ți se potrivește!

CONTACTEAZĂ-NE!