Logo oficial Smile Factory - light v

Abonare newsletter Smile Factory

image holder
Aparatul invizibil Invisalignconfortabilmobileficient

Peste 4 milioane de zâmbete

Nu te mai saturi de zâmbit. Visezi la o dantură sănătoasă, la dinți perfect aliniați, dar ți-e teamă de fiarele incomode, dureroase și inestetice? Uită tot ce știai despre aparatele clasice. Îți recomandăm Invisalign. Singurul aparat invizibil care îndreaptă discret, chiar și cea mai problematică dantură. Cu ajutorul unor aliniatori transparenți și detașabili, Invisalign acționează eficient și programat asupra fiecărui dinte în parte.

Doar tu știi că-ți îndrepți dinții

Fără durere, răni sau risc de apariție a cariilor sau a patologiilor dentare

Fără dificultăți în vorbire

Fără să îți afecteze viața socială

Cu ce informații te putem ajuta?

Ai întrebări, nelămuriri despre aparatul dentar invizibil Invisalign? Vrei să știi mai multe despre procedura? Contactează-ne și te ajutăm noi!

Ce înseamnă un zâmbet perfect?

Zâmbetul ideal, pentru noi, nu e doar un vis. Noi ne străduim să-l transformăm în realitate și avem de partea noastră poate cel mai revoluționar aparat de îndreptat dinții, Invisalign. El fost conceput pentru a-și îndeplini misiunea rapid, fără durere, cu maximă eficiență și într-o maximă discreție.

Invisalign a apărut în 1999, în SUA și a fost creat inițial pentru starurile de la Hollywood. Rezultatele uimitoare i-au adus imediat popularitatea si in randul maselor.

Invisalign beneficiază de o tehnologie unică în lume

Invisalign este o revoluție în ceea ce privește tratamentele ortodontice. Renumele său aproape ca l-a impus în Occident și peste ocean ca substantiv comun. Specialiștii ar spune că există aparate dentare și există Invisalign. Acesta are în structura sa gutiere transparente care imită perfect dantura.  Fiecare componentă este lucrată dintr-un material elastic, dar solid și poate fi îndepărtată în orice moment dacă situația o impune. Cu Invisalign scapi de toate drumurile la dentist, de toate costurile implicite, practic ai libertate deplină. Odată cu planul de tratament medicul care îți preia cazul îți înmânează seturile de gutiere în avans pentru câteva luni și, astfel, le poți schimbă singur.

Invisalign, un aparat dentar unic

Ceea ce face din Invisalign un aparat dentar unic este tehnologia modernă pe care o folosește, ce permite realizarea unui model 3D al danturii pacientului, pe baza amprentei dentare a acestuia și a radiografiilor. Cu ajutorul acestei amprente 3D,  specialistul Smile Factory realizează planul de tratament, care previzionează cum se va mișca fiecare dinte, în fiecare etapă a tratamentului, care este durata acestuia, dar și care va fi rezultatul final.

Invisalign este singurul aparat dentar în cazul căruia anumiți dinți pot fi programați să nu se miște: de exemplu, dacă pacientul are implanturi sau lucrări dentare, aparatul poate fi programat să nu producă mișcări asupra acestora, fapt imposibil pentru celelalte aparate ortodontice.

Invisalign este singurul aparat dentar în cazul căruia anumiți dinți pot fi programați să nu se miște: de exemplu, dacă pacientul are un implant, aparatul poate fi programat să nu producă mișcări asupra acestuia, fapt imposibil pentru celelalte aparate ortodontice.

Image module

Invisalign: cel mai bun prieten al dinților

Datorită gutierelor mobile, care pot fi îndepărtate în timpul meselor, pacientul nu are restricții în ceea ce privește alimentele sau băuturile consumate. Nu același lucru îl putem spune și în cazul aparatelor convenționale. De asemenea, igienizarea se poate realiza fără probleme, ceea ce reduce riscul de apariție a cariilor sau a altor patologii dentare.

Invisalign acționează cu presiuni mici, discontinue, asupra dinților, astfel că pacientul nu simte durere, iar sensibilitatea post-tratament este cu mult diminuată, spre deosebire de tratamentele ortodontice fixe, care pot avea repercusiuni pe termen lung asupra dinților. În plus, pentru că aliniatorii nu se lipesc direct pe dinți, ca în cazul brackeților, nu există riscul ca smalțul să fie afectat în niciun fel

Invisalign nu-ți rănește gingiile și nu-ți distruge smalțul, pentru că este fabricat dintr-un material moale, transparent și foarte rezistent. De aceea, vei putea zâmbi fără probleme în timp ce-l porți, iar viața ta socială nu va avea deloc de suferit.

Invisalign trebuie purtat 22 de ore pe zi, iar durata tratamentului variază în funcție de complexitatea cazului.

Testimoniale

Ce spun pacienții Invisalign

Am zburat cu avionul de 6 ori pentru a obtine zambetul minunat pe care-l am acum. Tratamentul cu aparatul dentar invizibil Invisalign a fost foarte usor iar rezultatul exceptional. Lucrez in Design vestimentar si din acest motiv, aspectul este foarte important pentru mine. Asteptarile mele au fost depasite cu mult! Va multumesc Smile Factory!
Tocmai am incheiat tratamentul cu Invisalign care a durat 12 luni, iar rezultatul m-a facut foarte fericita. Aparatul a fost unul foarte usor si placut de purtat, 90% dintre interlocutori nici nu il sesizau, nu am avut dureri sau senzatii neplacute cauzate de apparat. Per total ma declar incantata atat de tipul de aparat cat si de tratamentul ales, dar mai ales de zambetul pe care il am acum, dupa numai un an de zile.
Image module

Creat special pentru adolescenți

Invisalign are și o variantă creată special pentru adolescenți și nevoile lor. Invisalign Teen.

Și înainte de a te gândi că e prematur să iei în calcul un aparat dentar, noi îți spunem doar atât… Îi faci toate poftele copilului tău, îi cumperi ultimul model de telefon apărut, haine scumpe, vacanțe, pe scurt, investești în imaginea lui atât de mult, încât uiți de un lucru simplu. Uiți fix de imaginea lui. Fie că vorbim de școală, antrenamente, primele întâlniri, toate se rezumă la un singur lucru. La un status social în plină dezvoltare. Ultimul lucru pe care și l-ar putea dori, probabil, copilul tău este un aparat dentar cu sârme. Crede-ne, chiar nimeni nu le mai consideră cool.

Ca și cel pentru adulți, Invisalign Teen este un aparat dentar invizibil și mobil ce poate fi purtat începând cu vârsta de 12 ani, chiar dacă nu toți dinții definitivi sunt erupți. Aparatul dentar va crea spații pentru acești dinți și îi va dirija, astfel încât ei să crească perfect aliniați.

Pe lângă faptul că este mobil și, practic, invizibil, Invisalign Teen are un avantaj major pentru părinți și medicul ortodont: pe fiecare gutieră, se regăsește un “buton” albastru, care se decolorează pe parcursul purtării. Astfel, atât tu, cât și medicul care îi supervizează tratamentul, veți putea verifica dacă aparatul dentar este, într-adevăr, purtat conform indicațiilor.

Image module
Image module

În plus, tânărul tău nu va simți că viața sa socială este afectată, nu se va simți exclus pentru că poartă brackeți inestetici și nu va avea amintiri neplăcute legate de cei mai frumoși ani din adolescența sa.

Va putea mânca în continuare alimentele preferate, va putea practica orice fel de sport, nu va avea probleme de pronunție care să îl afecteze la școală. În același timp, problemele sale dentare, care s-ar putea agrava pe termen lung, vor fi tratate din vreme, astfel că veți evita tratamente ulterioare, mai complexe și mai costisitoare.

Hai la Smile Factory, dă-ne un telefon, un mail, fă-ți o programare și află dacă Invisalign Teen este ceea ce cauți pentru copilul tău.

Image module

De ce Invisalign și nu alte gutiere transparente?

În prezent, există o multitudine de sisteme care îndreaptă dinții folosind gutiere transparente. Între acestea și Invisalign însă, diferențele sunt numeroase și majore.

Softul care permite realizarea planului de tratament virtual este unic în lume

Acesta a fost, la momentul apariției sale, o premieră mondială din punct de vedere tehnologic. El se folosește de poze, radiografii și scan-uri ale dinților, recreând un model virtual al acestora, care copiază perfect dantura pacientului. De-a lungul timpului, au fost dezvoltate și alte softuri pentru realizarea planurilor de tratament virtual, însă acestea se folosesc de modele de studiu ale danturii, care nu sunt 100% fidele și nu pot recrea cu exactitate mișcarea dinților.

Materialul din care sunt realizate gutierele este unic și special creat pentru Invisalign

Acesta poartă numele de termoplastic, este flexibil, dar foarte rezistent, și este rezultatul a ani întregi de cercetări, teste și îmbunătățiri permanente. Chiar dacă alte gutiere transparente par similare gutierelor Invisalign, materialul lor diferă, fiind mai puțin rezistent în timp și nu la fel de flexibil și eficient.

Producătorul Invisalign, Align Technology, este cel mai mare producător de gutiere transparente din lume

În cadrul său lucrează zilnic peste 800 de tehnicieni dentari, care, pe baza amprentelor, a fotografiilor și a radiografiilor dentare, creează modelul virtual și planurile de tratament brute, pe care le verifică și le finalizează, apoi, fiecare medic ortodont certificat Invisalign. Numărul de aparate dentare realizate până în prezent depășește 4 milioane și este în continuă creștere.

Invisalign a tratat cu succes peste 4 milioane de pacienți în întreaga lume

Mai mult decât orice altceva, rezultatele sunt cele care poziționează Invisalign deasupra tuturor celorlalte aparate dentare care folosesc gutiere transparente. Purtat cu succes de vedetele de la Hollywood, sportivi de renume internațional sau influenți oameni de afaceri, Invisalign își arată eficiența cu fiecare nou caz, demonstrând, iar și iar, că originalul este mai bun decât orice copie.

Fiecare aliniator (gutieră) este înseriat cu un cod unic, ce garantează originalitatea acestuia. Având în vedere că în piață există numeroase copii ale aparatului dentar Invisalign, seria unică reprezintă garanția că acestea sunt produse în SUA, de Align Technology și nu alte companii.
Image module

Dr. Dr. Friedrich Widu, director medical Smile Factory

Medic stomatolog, specialist Ortodont Statut Gold Invisalign

Dr. Dr. Friedrich Widu este primul medic ortodont din România care a oferit pacienților o alternativă invizibilă pentru îndreptarea dinților. Astfel, prin transferul de tehnologie din SUA, Germania și Franța, a introdus tehnica de aliniere a dinților cu gutiere transparente, fiind deținătorul Statutului Gold pentru tratamente Invisalign în țara noastră. În portofoliul său se regăsesc peste 1000 de cazuri tratate cu succes cu ajutorul aparatului dentar Invisalign, numai în România. Acestora se adaugă peste 4000 de cazuri tratate în clinicile din Germania.

De asemenea, Dr. Widu a fost cel care a introdus în România tehnica linguală, prin aparatele dentare Incognito și Win.

Pe lângă numărul impresionant de lucrări de cercetare publicate în domeniul ortodonției și certificările obținute pentru utilizarea celor mai moderne tehnici de aliniere a dinților, Dr. Friedrich Widu este deținătorul a 6 patente de brackets, pentru aparatele dentare fixe clasice.

Pe lângă cele 5 clinici specializate în ortodonția invizibilă pe care le coordonează în Germania, Dr. Friedrich Widu este director medical al clinicilor Smile Factory din București și Timișoara, coordonând și supervizând, împreună cu echipa noastră de specialiști, fiecare plan de tratament în parte.

4 milioane de zâmbete, 4 milioane de povești

O poveste frumoasă pentru fiecare zâmbet

Image module
Image module

Poți plăti tratamentul cu aparatul dentar invizibil Invisalign și în rate egale, prin programele oferite de Banca Transilvania.

Astfel, dacă ești posesorul unui card STAR FORTE, ai posibilitatea de a plăti costul tratamentului în maxim 6 rate egale, fără dobândă!

O altă variantă este să aplici pentru Creditul Pacient, prin care poți achita tratamentul în 3 rate fixe. Vei avea nevoie de un act de identitate, adeverință de venit și documente specifice din care să rezulte obiectul creditului (cum sunt facturile).

Pentru informații suplimentare despre modalitățile de creditare, ne poți contacta oricând!

Specialiștii noștri

Cei mai buni din domeniu

team image
Medic dentist, specialist Invisalign

Cu ce informații te putem ajuta?

Ai întrebări, nelămuriri despre aparatul dentar invizibil Invisalign? Vrei să știi mai multe despre procedura? Contactează-ne și te ajutăm noi!