Logo oficial Smile Factory - light v

Abonare newsletter Smile Factory

Pacient nou

De ce Smile Factory?

De ce Smile Factory?

La Smile Factory, suntem în permanență la curent cu cele mai noi tehnologii și investim constant în îmbunătățirea calității serviciilor noaste, atât prin cursurile la care participă medicii noștri, cât și prin echipamentele de ultimă generație.

Noi nu încercăm, noi, pur și simplu, reușim. Orice. Fie că-ți dorești zâmbetul perfect, fie că ai o urgență, noi suntem aici pentru tine și pentru a-ți oferi cele mai bune servicii.

Pentru noi nu ești doar un simplu client. Dă-ne un telefon, lasa-ne un mesaj, fă-ți o programare și ai să te convingi. Noi suntem aici, abia așteptăm să te întâlnim și să vorbim deschis despre problemele și așteptarile tale. Hai, ia-ți zâmbetul și vino. Promitem să-i placă în fabrica noastră de zâmbete.

De ce să mergi la stomatolog?

Ai grijă de sănătatea dinților și a gingiilor tale. Zâmbește cu încredere.

E mai simplu să previi decât să tratezi. O dietă echilibrată, alături de o igienă adecvată  te pot ajuta să ne ții pe noi la depărtare. Dar, uneori, toate acestea nu sunt suficiente. Și aici intervenim noi.

Doar pentru că nu-i vezi în fiecare secundă a existenței tale asta nu însemnă că dinții tăi  sunt mai puțini importanți. Dimpotrivă. Fiecare durere, fiecare neplăcere pe care o resimți nu trebuie ignorată. Controlul stomatologic periodic este absolut necesar. Te scutește de foarte multe neplăceri viitoare și-ți oferă siguranța unei danturi săntoase și perfect funcționale.

Cât de des ar trebui să merg la stomatolog?

Ritmul îl stabilește de regulă necesitatea. Dacă te încadrezi în procentul infim de norocoși născuți sub zodia perfecțiunii dentare te felicităm. Înseamnă că nu ai nevoie de noi, ca adult, decât de două , trei ori pe an. Și atunci, așa, pentru controale de rutină. În schimb, dacă prezinți un risc înalt de apariție a problemelor orale, fie moștenite, fie provocate (fumători, diabetici, femei însărcinate) ar trebui să ne treci pragul mai des. Cel puțin o dată la 3 luni, pentru că riscurile sunt, evident, mai mari.

Ce se întâmplă la vizita stomatologică?

La prima ta vizită, vei avea o discuție liberă cu medicul specialist și îi vei povesti problemele care te deranjează, dorințele, nevoile și așteptările tale de la viitorul tratament. Asta, deoarece pentru noi e esențial să înțelegem ce-ți dorești, înainte de a trece la treabă.

Abia apoi, vei urca pe scaunul stomatologic, unde vei trece printr-o examinare generală a dinților și gingiilor. Există posibilitatea să ai nevoie de radiografii pentru a identifica probleme legate de poziționarea dinților, a rădăcinilor, sau chiar a structurii. Radiografiile pot scoate la iveală cavități sau carii ascunse, care nu sunt vizibile cu ochiul liber.

Prevenție și reabilitare

Domeniul stomatologic este într-o continuă evoluție. Dinții pătați, decolorați, aliniați defectuos sau chiar lipsa lor, toate acestea sunt probleme pe care le putem rezolva cu ușurință. La Smile Factory îți oferim o varitate de posibilități de a obține un zâmbet frumos și sănătos. Depinde doar de tine ce tratamente ortodontice vrei să urmezi. De la fațete și coroane dentare, până la implanturi sau albiri dentare.

Image module

Prima ta vizită

Evaluarea stării generale a sănătății orale

Recomandarea noastră este ca atât tu cât și copilul tău, să mergeți la un stomatolog cel puțin o dată la șase luni. Controalele regulate îi vor permite specialistului să îți evalueze starea generală a sănătății orale și să depisteze din timp eventualele probleme, precum cariile sau bolile gingivale.

Fiecare plan de tratament este personalizat și adaptat nevoilor și dorințelor tale. Grija noastră este ca tu să fii complet mulțumit de rezultate, atât din punct de vedere funcțional, estetic cât și financiar. De aceea, te încurajăm să ne povestești deshis ce așteptări ai, înainte de a ne pune pe treabă.

Formulare

Birocrație ușoară, să trecem repede la consult

De asemenea, va trebui să completezi un formular referitor la starea ta generală de sănătate. Acesta (pe care îl regăsești în dreapta paginii) ne va ajuta să îți cunoaștem mai bine istoricul medical și să îți oferim cele mai bune soluții, în funcție de problemele tale.

Pentru că fiecare pacient este unic, nevoile sale sunt unice. De aceea, tratăm fiecare caz în parte cu cea mai mare seriozitate și suntem atenți la solicitările tale.

Nu mai trebuie să amâni controalele stomatologice sau tratamentele. Suntem aici să îți oferim tratamente și strategii de prevenție personalizate, pe deplin potrivite nevoilor și dorințelor tale.

Image module

Întreabă-ne orice!

Ai nelămuriri sau vrei să știi mai multe despre serviciile noastre? Ai o problemă dentară și ai nevoie de sfatul unui specialist sau dorești o programare? Contactează-ne și te ajutăm noi!