Logo oficial Smile Factory - light v

Abonare newsletter Smile Factory

Albire dentară profesională la clinică

Dinți frumoși, de un alb imaculat

Beneficii:

  • Dinți de un alb strălucitor

  • Albire prin metode sigure

  • Efect de durată

Recomandarea medicului: igienizarea profesională este cea mai bună metodă de a te asigura că dinții tăi sunt corect și complet igienizați.

Întreabă-ne orice!

Ai nelămuriri sau vrei să știi mai multe despre serviciile noastre? Ai o problemă dentară și ai nevoie de sfatul unui specialist sau dorești o programare? Contactează-ne și te ajutăm noi!

Știm ce îți dorești:
albul perfect!

“Vreau un zâmbet alb ca-n filme!”

Așa începe orice discuție cu pacienții noștri. Și da, acel zâmbet pe care îl cauți este posibil. Albirea profesională este, poate, unul dintre cele mai comune tratamente de estetică dentară, însă trebuie făcut cu grijă, pentru a nu-ți deteriora structura dintelui. Atâta timp cât este pusă-n practică de specialiști, ca cei pe care îi vei întâlni la Smile Factory, totul devine foarte simplu. Cu noi vei obține albul imposibil pe care-l cauți. Dar asta nu e tot…

Ce trebuie să știi înainte de albirea dentară

0

Înainte de albire, trebuie să ne asigurăm că gingiile tale sunt perfect sănătoase și că starea dinților tăi suportă o astfel de intervenţie.

0

Trebuie să știi de la început că albirea dentară nu va înlătura petele cauzate de carii sau obturații (plombe) mai vechi.

0

Un tratament de albire poate dura. Însă avem soluția. Avem pregătit pentru tine un set de gutiere personalizate, conform amprentei tale dentare. Acasă, în liniștea căminului tău, aplici în interiorul gutierelor un gel speciaizat de albire. Și visul unei danturi mai albe se va împlini chiar peste noapte. După 8 ore de purtare a gutierelor vei avea un zâmbet ca nou.

Albirea la clinică

În clinica Smile Factory folosim pentru albire o lampă specială, Zoom Power! Așa cum spune și numele, este mult mai eficientă. Lampa acționează asupra unui gel care este aplicat pe dinți, iar rezultatele sunt mai bune ca în cazul gutierei. Obții un zâmbet mai alb în nici două ore.

Pentru a nu-ți pune în pericol noul zâmbet trebuie să eviți preț de câteva zile alimentele și băuturile care au în compoziția lor coloranți. Poți repeta procedeul la un interval de 12-18 luni.

Smile Factory mi-a schimbat viață… Mi-a redat încredera în mine și mi-a transformat teama de a zâmbi în dorința și pofta de a râde 'cu gura până la urechi'. Acum am un zâmbet sănătos și frumos... și nici măcar nu a fost greu! Totul a fost posibil datorită profesionalismului, perseverenței și devotamentului întregii echipe. Vă mulțumesc tuturor!
Alina, avocat, 26 ani

Întreabă-ne orice!

Ai nelămuriri sau vrei să știi mai multe despre serviciile noastre? Ai o problemă dentară și ai nevoie de sfatul unui specialist sau dorești o programare? Contactează-ne și te ajutăm noi!