Logo oficial Smile Factory - light v

Abonare newsletter Smile Factory

Aparate ortodontice performante!

Pentru zâmbetul tău irezistibil

Câștigi:

  • Transformarea pe care ți-o dorești

  • Încredere în sine

  • Sănătatea dinților tăi

Înainte de toate, dinții corect aliniați te scapă de problemele pe termen lung. Este un lucru știut în lumea stomatologiei că o dantură imperfectă poate cauza o serie de probleme de sănătate generală. Un dinte strâmb înmagazinează în cavitatea sa bacterii care mai apoi migrează în întreg organismul. Astfel, te poți trezi cu diverse probleme cardiace care în timp se pot agrava. Dar până la problemele de sănătate, o dantură imperfectă îți creează complexe și-ți ridică fel de fel de bariere sociale. De ce să-ți ascunzi zâmbetul când el poate deveni cartea ta de vizită?

Întreabă-ne orice!

Ai nelămuriri sau vrei să știi mai multe despre serviciile noastre? Ai o problemă dentară și ai nevoie de sfatul unui specialist sau dorești o programare? Contactează-ne și te ajutăm noi!

Tratamente ortodontice

Mai mult decât dinți drepți

Ortodonția, sau, pe înțelesul tuturor, tehnicile de îndreptare a dinților, pune la dispoziție numeroase opțiuni de tratament. La Smile Factory, îți oferim o varietate de soluții pentru problemele tale ortodontice, de la aparatele clasice, până la aliniatori transparenți, practic, invizibili.

Te așteptăm la un prim consult ortodontic, în cadrul căruia vei discuta cu medicii noștri ortodonți despre problemele dentare cu care te confrunți, despre motivele pentru care îți dorești un tratament ortodontic, despre așteptările tale de la acesta.

Abia apoi, ți se va face o evaluare și îți va fi întocmit un dosar, pe baza căruia vei alege, împreună cu medicii ortodonți, tratamentul ortodontic cel mai potrivit pentru nevoile și dorințele tale.

Tratamentele ortodontice pot fi făcute indiferent de vârstă. În cazul copiilor, acestea au ca scop o dirijare corectă a creșterii dinților și crearea spațiilor pentru dinții ce nu au erupt încă.

În cazul adolescenților, vârsta ideală pentru  a începe un tratament ortodontic este de 12 ani. Din fericire, aceștia nu trebuie să își facă griji pentru aspectul inestetic al aparatelor dentare clasice, cu brackets. Pentru ei, există aparatul dentar invizibil Invisalign Teen, care îndreaptă dinții rapid, fără disconfort și fără să le afecteze viața socială. În plus, aparatul beneficiază de o tehnologie specială, care le va permite, atât părinților, cât și medicului ortodont, să verifice dacă aparatul a fost cu adevărat purtat.

La Smile Factory, îți punem la dispoziție cele mai moderne și eficiente aparate dentare!

În urma unui control, vei stabili, împreună cu medicii noștri ortodonți, care este cel mai potrivit aparat dentar pentru tine, în funcțe de complexitatea cazului tău.

Image module

Aparate dentare

Image module

Invisalign este poate cel mai revoluționar aparat de îndreptare a dinților care există la ora actuală în domeniul stomatologic. Uită tot ce ai știut despre aparatele clasice. Uită de fiare, de dureri, de resturi de mâncare, de repirația urât mirositoare.

Invisalign este unic. Este aprope insesizabil. Îndreaptă discret dinții, cu ajutorul unor aliniatori transparenți și detașabili. Spre deosebire de aparatele clasice, Invisalign nu este fix. Nu-ți penetrează dantura, ci o îmbracă. Îl poți îndepărta în orice situație. Fie că vrei să mănânci sau să te speli pe dinți. Îl scoți și mai apoi îl pui la loc. Invisalign acționează eficient și programat asupra fiecărui dinte în parte. Este singurul aparat dentar care îți permite să vezi, de la începutul tratamentului, cum va evolua dantura ta. În baza unei amprente dentare, cu ajutorul unui program virtual care însoțește aparatul vei putea să vezi și să înțelegi în detaliu fiecare etapă prin care va trece zâmbetul tău.

Vei putea vedea cum se mișcă dinții tăi, care va fi durata tratamentului și, cel mai important, cum va fi prima ta zi cu un zâmbet perfect. Pe scurt, vei putea vedea cum îți construim zâmbetul. Nu ne numim degeaba Smile Factory.

Image module

Aparat dentar fix cu brackets DAMON

Damon este cel mai modern aparat dentar fix aplicat pe zona vestibulară a dinților (pe exteriorul dinților, la vedere).

Datorită brackeților autoligaturați care susțin arcul în slot, permițându-i să gliseze liber, presiunea aplicată pe dinți este mult mai mică.

Perioada de tratament cu sistemul Damon este mai scurtă decât în cazul tratamentelor cu aparate convenționale.

Există și varianta de brackeți transparenți, pentru cei care doresc un tratament ortodontic puțin vizibil.

Image module

Aparat dentar fix cu brackets WIN

WIN este un aparat dentar cu brackets, care utilizează, la rândul său, tehnica linguală (asemenea aparatului dentar Incognito).

Diferența dintre cele două este că, în timp ce brackeții Incognito sunt realizați dintr-un aliaj de aur și platină, WIN este realizat din oțel inoxidabil, fiind mult mai accesibil din punct de vedere al costurilor.

Brackeții sunt aplatizați și copiază forma dintelui, astfel încât să nu incomodeze și să nu provoace răni.

Image module

Aparat dentar fix cu brackets Incognito

Incognito (iBraces) este un aparat dentar de ultimă generație, total personalizat și complet invizibil, deoarece se fixează în spatele dinților, utilizând tehnica linguală. Întregul aparat este realizat la comandă, după amprenta dentară a pacientului, permițând obținerea unor brackeți aplatizați, foarte bine adaptați, și a unor arcuri cu informație încorporată. Brackeții sunt fabricați dintr-un aliaj de aur si platină, copiind perfect forma anatomică a fiecărui dinte.

Image module

Aparat dentar fix cu brackets SAFIR

Safir este un aparat dentar fizionomic (discret, foarte puțin vizibil), cu brackeți de culoare asemănătoare dinților și un efect cameleonic, care se montează pe zona exterioară a dinților. Este usor de purtat si nu se coloreaza. In plus, este discret si elegant, datorita cristalelor de safir.

Image module

Aparate dentare mobile

Chiar dacă dinții “de lapte” vor cădea, este foarte important să îi menținem sănătoși, întrucât aceștia au un rol esențial în dezvoltarea normală a maxilarelor și a musculaturii.

Aparatele ortodontice mobile dirijează în mod controlat creșterea maxilarului și a mandibulei, permițând alinierea corectă a dinților. Acestea sunt utile în cazul copiilor cu vârste între 7 și 11 ani.

Avantajele aparatelor dentare mobile:

  • Pot influența direcția de creștere a maxilarelor și îmbunătăți profilul pacientului

  • Creează spațiu pentru erupția dinților și corectează poziția acestora

  • Fiind mobile, ele pot fi scoase pentru o igienizare corectă a dinților

  • Pot fi folosite, în anumite cazuri, și la copii cu vârsta de 4-5 ani

La Smile Factory, putem realiza pentru prichindelul tău aparate dentare personalizate cu personajul sau modelul preferat, astfel încât poți fi sigur că o să fie încântat să îl poarte!

Specialiștii noștri

Cei mai buni din domeniu

team image
Medic stomatolog, specialist Invisalign

Întreabă-ne orice!

Ai nelămuriri sau vrei să știi mai multe despre serviciile noastre? Ai o problemă dentară și ai nevoie de sfatul unui specialist sau dorești o programare? Contactează-ne și te ajutăm noi!