Logo oficial Smile Factory - light v

Abonare newsletter Smile Factory

Dinți sănătoși pentru copiii tăi

Fără frică la dentist

Beneficii:

  • Tratamente fără durere

  • Previi apariția cariilor

  • Medici prietenoși care fac din vizită o joacă

Recomandarea medicului: vino cu copilul tău la un consult de specialitate, ca să te asiguri că nu are carii și nu va avea probleme dentare mai târziu.

Întreabă-ne orice!

Ai nelămuriri sau vrei să știi mai multe despre serviciile noastre? Ai o problemă dentară și ai nevoie de sfatul unui specialist sau dorești o programare? Contactează-ne și te ajutăm noi!

Igienizarea dentară

Fobia și anxietatea de stomatolog, pe scurt, teama, chiar există și este unanim acceptată ca atare. Atât la cei mari cât și la cei mici. Vizita la stomatolog se poate transforma într-o experiență traumatizantă pentru micuți, și-și poate pune amprenta nefastă. Nu și la noi, la Smile Factory. Noi acordăm o atenție deosebită copiilor. Specialiștii noștri au un talent aparte atunci când vine vorba de ei.

Dacă ajutoarele Zânei Maseluță n-ar exista doar în povești, cu siguranță și-ar dori cel puțin un part-time job la noi.  Investim timp și efort nu doar în sănătatea orală a copiilor, ci și în educația lor. Le expicăm cu grijă și , de ce nu, prin joc, totul despre ce înseamnă un dinte sănătos. Și nu doar atât. Smile Factory e povestea ideală pentru copilul tău. Spațiile special amenajate și dedicate acestora îi fac să uite că se află într-o clinică.

La Smile Factory, avem un loc special dedicat celor mici, astfel încât fiecare control să fie perceput ca un moment de joacă. Preferații copiilor sunt ochelarii 3D, la care aceștia pot privi desene animate, în timpul consultului.

Sigilări dentare

Pentru ca dinții copilului tău să fie mereu sănătoși

Prevenția este esențială, mai ales la vârste fragede, înainte ca dinții să fie afectați de problem grave.

Periajul, oricât de riguros ar fi, nu va îndepărta în totalitate resturile alimentare. În timp, acestea duc la demineralizarea smalțului (scăderea rezistenței sale), făcând loc de apariție pentru carii. În cazul copiilor, caria evoluează rapid și, adesea, afectează și nervul.

Cea mai bună metodă de a te asigura că piticul tău nu se va confrunta cu astfel de probleme, chiar dacă uneori uită să își spele dințișorii, o reprezintă sigilarea dinților. Aceasta poate fi realizată atât pentru dinții de lapte, dar și pentru copiii mai mari, care au deja dinți definitivi.

Chiar dacă materialul folosit pentru sigilări se va uza în timp, el poate fi completat ori de câte ori este necesar. Rezistența materialului depinde și de tipul de alimente și băuturi consumete, de aceeea, este indicat să vii cu cel mic la control o dată la 3 luni, pentru a ne asigura că dinții lui sunt protejați.

Image module

Întreabă-ne orice!

Ai nelămuriri sau vrei să știi mai multe despre serviciile noastre? Ai o problemă dentară și ai nevoie de sfatul unui specialist sau dorești o programare? Contactează-ne și te ajutăm noi!