Logo oficial Smile Factory - light v

Abonare newsletter Smile Factory

Profilaxia dentară

Pentru a avea dinți sănătoși, trebuie să îi îngrijești zi de zi!

Procedurile stomatologice de profilaxie includ:

  • Detectarea plăcii bacteriene și a tartrului cu ajutorul revelatorilor de placă

  • Detartrajul cu ultrasunete (atunci când deja există tartru sau colorații persistente)

  • Periaj profesional

  • Air-Flow

  • Instructajul personalizat de igienă orală: tehnici de periaj, folosirea aței dentare, a apei de gură și a periuțelor interdentare

Întreabă-ne orice!

Ai nelămuriri sau vrei să știi mai multe despre serviciile noastre? Ai o problemă dentară și ai nevoie de sfatul unui specialist sau dorești o programare? Contactează-ne și te ajutăm noi!

Igienizarea dentară

Profilaxia, sau mai simplu spus, prevenția, este prima și cea mai importantă etapă în îngrijirea dinților, dar și cea mai puțin costisitoare. Pe scurt, dacă îți respecți dantura economisești timp, bani și elimini eventualul disconfort al tratamentelor stomatologice ulterioare. Mult mai complexe și mai costisitoare. Pentru asta nu trebuie decât să respecți câțiva pași simpli. Igienizare dentară zilnică, ajutată de o iginenizare profesională în clinică, odată la 3 sau 6 luni, în funcție de recomandarea medicului tău.

Este indicat ca profilaxia dentară profesională să fie realizată înaintea oricărei proceduri stomatologice, pentru că tartrul încurajează retenția plăcii bacteriene, creând astfel un mediu neprielnic pentru orice tratament dentar realizat ulterior.

Este important ca, după fiecare igienizare profesională, să schimbi periuța dentară, astfel încât să păstrezi un mediu curat cât mai mult timp.

La SmileFactory îți oferim servicii de igienizare profesională de cea mai bună calitate și, în plus, te învățăm câteva trucuri de periaj pentru acasă, în funcție de problemele întâmpinate.

Întreabă-ne orice!

Ai nelămuriri sau vrei să știi mai multe despre serviciile noastre? Ai o problemă dentară și ai nevoie de sfatul unui specialist sau dorești o programare? Contactează-ne și te ajutăm noi!