Logo oficial Smile Factory - light v

Abonare newsletter Smile Factory

pot influenta directia

Coroane și fațete dentare

Pentru dinți impecabili și funcționali

Beneficii:

  • O dantură sănătoasă și frumoasă, fără pete și fără spații libere sau dinți inegali

  • Eviți pierderea dinților

  • Lucrări rezistente, cu materiale de înaltă calitate

Întreabă-ne orice!

Ai nelămuriri sau vrei să știi mai multe despre serviciile noastre? Ai o problemă dentară și ai nevoie de sfatul unui specialist sau dorești o programare? Contactează-ne și te ajutăm noi!

Îți redăm încrederea de a zâmbi din toată inima!

La Smile Factory construim zâmbete chiar și atunci când crezi că este prea târziu. Chiar dacă ți-ai neglijat dantura și dinții tăi au avut de suferit, avem soluția! Îți oferim tratamente eficiente și de durată pentru a-ți recâștiga zâmbetul.

Coroanele și fațetele dentare sunt soluția ideală pentru a “înveli” dinții deteriorați, degradați sau inegali. Pe lângă rolul de a susține și a proteja dintele, ele au și un rol estetic, de corectare a formei acestuia. Nu trebuie să îți faci griji. Nu ascundem probleme. Le rezolvăm și mai apoi le îmbrăcăm într-un “ambalaj” estetic și sănătos. Coroanele și fațetele dentare sunt adaptate pentru a arăta și a funcționa la fel ca dinții tăi naturali și se potrivesc perfect pe forma acestora.

Image module

Coroanele dentare

De-a lungul timpului, dinții pot fi deteriorați, fisurați sau slăbiți. În aceste situații, medicii stomatologi folosesc coroane pentru a acoperi dinții afectați.

Coroanele dentare pot fi ceramice, metalice și mixte (metalo-ceramice) și învelesc complet, până la nivelul gingiei, dintele sau chiar un pivot implantat.

Coroanele ceramice de ultimă generație sunt special create pentru a se potrivi culorii naturale a dinților tăi, astfel încât, pe lângă consolidarea dinților deteriorați, ele pot fi folosite și pentru a îmbunătăți aspectul acestora.

Coroanele dentare sunt create special pentru tine, fiind realizate doar pe baza amprentei tale dentare, astfel încât să îți îmbrace dinții perfect.

La Smile Factory, îți punem la dispoziție cele mai moderne și rezistente coroane dentare, astfel încât poți fi sigur că zâmbetul tău va fi unul de durată.

Este important, însă, să ai o igienă orală corespunzătoare și să vii regulat la control, pentru a preveni orice problemă care îți poate afecta atât dinții sănătoși, cât și pe cei cu lucrări.

Fațetele dentare

Fațetele reprezintă o altă soluție pentru un zâmbet perfect. Ele se montează pe dinți, după ce aceștia au fost șlefuiți și neteziți. Cu fațete dentare, scapi de grija petelor, de dinții fisurați sau sparți și chiar de spațiile inestetice dintre dinți.

Nu mai este nevoie să faci tratamente de albire profesională, însă este esențial să ai o igienă orală corectă și să vii la cabinet pentru control și igienizare profesională regulată. Nimeni nu va ști de trucul tău, pentru că acestea arată precum dinții naturali, că-ți aduc un plus de alb. Nu trebuie să-ți faci griji că fațetele se vor dezlipi de pe dinți.

La Smile Factory, îți vom constui un zâmbet pe care să-l porți toată viața.

Întreabă-ne orice!

Ai nelămuriri sau vrei să știi mai multe despre serviciile noastre? Ai o problemă dentară și ai nevoie de sfatul unui specialist sau dorești o programare? Contactează-ne și te ajutăm noi!